måndag 22 februari 2010

Kaosdag!

Idag var det kaos, gick upp fyra, tog bussen från larsberg och kom till jobbet i bra tid (tyvärr blev mina jättefina vantar kvar på bussen hoppas de kommer till hittegods sen). Väl i omklädningsrummet så ringde jag våran operativa personalledning och kollade om vårat tåg skulle rulla eller om det var inställt. Vi skulle vara behjälpliga i centralhallen, sen skulle vi åka med tåg 441 till göteborg när vi väntade på det så ringde lokföraren från det tåget vi skulle haft från början och frågade var vi var, han hade inte fått veta att tåget var inställt utan gjort i ordning tåget som vanligt. Sen så ställde de in alla tåg förbi hallsberg så blev kvar på centralen. De försökte få mig att åka till malmö och tillbaka men med vetskapen om hur det ser ut på spåren, hur lång tid det normalt tar att åka malmö tur och retur och det faktum att jag varit upp sen fyra så blev det nej, vägrade, inte populärt men produktionsledaren förstod mig iaf. Stod i centralhallen och delade ut kaffe, te och delicato och svarade på frågor så gott som det gick. Sen åkte jag en lång väg hem till gullmarsplan, därifrån till norra sköndal och sen buss mot norsborg som stannar i högdalen (tack appe för tipset) hittade en bekant Nico där vid gullmars också han bodde längs med 172:ans linje så han följde med mig. Ska man vänta på ersättningsbussarna så känns det som att man lika gärna kan promenera hem. Sen åkte jag hem och däckade i sängen, skulle egentligen gått och simmat med en kompis men vi får göra ett nytt försök någon annan dag. Har aldrig längtat så efter min tjänsteledighet som nu.

Imorgon ska jag till Jönköping, än så länge verkar de inte ställt in det tåget, får väl hålla lite koll imorgon på dagen. Nu ska jag sova igen, efter att ha skrivit det tråkigaste blogginlägget i världshistorien.
//Åsa

1 kommentar:

Mina dagar sa...

Så bra att du slapp åka till M!!!
Bra att du stod på dig!!! Vi är inga maskiner!

Jag stod och delade ut fika igår. Tycker det är kul för det blir liksom spiral upp, positivitet istället för tvärtom!
Tänk att en kopp kaffe kan göra sååå mycket:D

Nu ska jag titta runt i dina senaste blogginlägg.

I morgon skulle jag åka till Arvika men det blev inställt så det blir Ic till Falun i stället. Kul för då ska jag passa på att åka hem till en kär vänn och fika innan det blir dags för hotelsängen.

OM vi kommer fram!

Hoppas vi ses snart!
Kram Eva