söndag 13 december 2009

Har gått och tyckt att det varit alldeles för kallt i lägenheten och att elementen trots att de varit uppskruvade till max varit för kalla. Så nu har jag fixat elementnyckel för att lufta elementet och en termometer för att dokumentera hur kallt det är här men då har det helt plötsligt blivit för varmt så att jag fått dra ner elementet för att jag kokar ihjäl annars. 22,9 grader sa den fina lilla termometern att det var vilket känns lite i varmaste laget för min del. Men aldrig blir jag nöjd först för kallt och sen för varmt, när ska det bli lagom undrar jag.

Helgen har varit mysig iaf. Åkte till David på fredagen där vi lagade god mat, drack champagne till och såg spirited away. Sen på lördagen så myste vi i sängen lite, sen segade vi innan vi åkte till djurgården där vi gick på rosendals julmarknad och handlade lite och fikade, därefter promenad och sen kista köpcenter för middag och tittande i affärer. Sen blev det hem till David igen där vi bakade pepparkakor och saffransbullar och drack massa julmust. Blev lite sent men väldigt mysigt. Idag har jag efter jag kommit hem sett Fame och segat mest (kanske ätit någon bulle och kaka också). Varit en skön helg allt som allt iaf.

Imorgon blir det en karlstadtur för min del, brukar vara ganska lugnt så ska bli skönt. Sen tisdag till onsdag så har jag min första malmötur sen jag minns nästan inte när, för nu får vi äntligen åka hela vägen igen och kommer få ett vettigt schema eller iaf vettigare. Ska bli skönt har längtat efter den dagen och det kändes ett tag som om den aldrig skulle komma.

Nu ska jag dricka upp det sista téet och sen göra mig redo för sömn.

/Åsa

1 kommentar:

Karin S sa...

Du ska bara veta hur sugen jag är på julmust! Låter som du haft en fin helg :)