fredag 23 oktober 2009

Dumptidumptidump...


Har varit på två tillfällen på matten nu, läraren verkar bra men dessvärre så har han två klasser samtidigt i olika klassrum både matte a & b och det innebär att när han börjar i det andra klassrummet och det är någon grundgrej som man inte förstått så sitter man ganska mycket fast om inte någon av dem bredvid dig vet hur man gör. Smart sätt för skolan att snåla på dock. Upptäckte att jag har lättare för matematiskt tänk än jag trodde, bara det att mina grundkunskaper ibland är lite väl dåliga. Funderar på att läsa historia-a till våren på Jensen, har försökt förut men varit på distans och då lagt ner direkt men om jag kör en klassrumskurs så borde det inte vara något problem, behövs inte för psykologprogrammet men väl för juristprogrammet och en massa kurser om jag tycker verkar intressanta. Verkar dumt att inte kunna läsa ett backup-program eller en kurs vid sidan av bara för något enkelt som att jag aldrig slutförde en kurs som jag både tycker är intressant och har lätt för.

Har beställt hem lite nya skivor Regina Spektors nya, Albert Hammond Jrs första och Melissa Horns båda skivor, blir en del musik som går på repeat här just nu. Jag föll direkt för Melissa Horns - Lät du henne komma närmre


Slutar 00.12 i natt, inte min favorittur att ha en fredagkväll, då när man åker hem sent på natten måste dela tunnelbana med massa fulla människor och när man är trött efter en lång arbetsdag istället för tankad på vin eller öl så kan det vara väldigt tröttsamt.

Mitt jobb-id som även fungerar som passerkort försvann i måndags och nu är jag fullständigt handikappad när jag ska in och ut på jobbet, funderar på att ta hem uniformen ikväll och åka in i uniform till jag fått mitt tillfälliga id-kort då är det inte lika många dörrar som jag måste ta mig igenom utan kort iaf. Förstår inte att det ska vara så svårt att fixa fram något som är så nödvändigt på mitt jobb, men tydligen har någon missat poängen med ett tillfälligt id-kort.

Jag bör göra mig redo för en ny dag på jobbet nu, äta klart och fräscha upp mig och så. Min vän Malin tog en bild på mig och David i somras på parkteatern självklart har jag kidnappat den.


//Åsa

Inga kommentarer: